Fer salut menjant sa fer salut menjant sa

Fer salut pujant escales

Programa per promoure la salut dins l’Ajuntament

El passat 30 de maig es va presentar el programa Ajuntament, organització promotora de la salut i les 2 primeres accions que s'impulsarà properament a les dependències de l’Ajuntament.

Cristina Iniesta, delegada de Salut, i Constantí Serrallonga, gerent municipal, van presentar la posada en marxa del programa Ajuntament, organització promotora de la salut. Aquest programa conté un catàleg d’accions saludables a desenvolupar a les dependències de l’Ajuntament, les quals s’han elaborat tenint en compte els resultats de l’informe de salut de Barcelona 2011 i l’objectiu de promoure els hàbits saludables a la plantilla municipal i a la ciutadania.

Les accions previstes per al 2013 són:

El catàleg d’accions s’oferirà als diferents àmbits municipals, perquè triïn a quina activitat volen adherir-se. Es pretén que, com a mínim, cada àrea desenvolupi una activitat saludable específica a les seves dependències. Els diferents àmbits municipals podran adherir-se per correu electrònic a les diverses accions que es vagin impulsant. La sol·licitud d’adhesió s’ha de fer a través del correu direccioprogramasalut@bcn.cat, fent constar les dades d’identificació de l’acció, i el nom o els noms de contacte de les persones de referència.

Els treballadors i treballadores rebrem la informació al moment de cadascuna de les accions que es posin en marxa a través de diferents canals de comunicació interna. També es donarà informació específica i consells relacionats amb els bons hàbits.

Cada acció del Programa disposa d’un manual i d’un document tècnic que assegura el rigor científic i l’avaluació de l’efectivitat.

De manera resumida, els objectius específics que persegueix aquest programa són:

AME Asistencia Médica Instituts Odontològics
 Servei d'Ofertes de l'Ajuntament Compte Nòmina db Sense comissions. Deutsche Bank
10% de Descompte durant tot l'any + promocions especials