llibre d'estil usat per l'Ajuntament

 

Ja podem accedir a la intranet 2.0 des de casa

Tot el personal de l’Ajuntament pot accedir a la intranet 2.0 des de casa. L’adreça per connectar-nos al portal corporatiu és http://vssl.bcn.cat.

Per accedir a la intranet des d’un dispositiu extern a la xarxa municipal només hem de posar el mateix codi d’usuari/ària i la contrasenya que fem servir quan entrem des de l’ordinador de la feina.

Ara, l’adreça http://vssl.bcn.cat és l’única que funciona per fer els tràmits des de casa, ja que l’adreça de l’antiga intranet ha estat desactivada. Excepcionalment, dos dels tràmits que es fan actualment es fan encara a través de l’antiga intranet, el de concursos i modificacions de jornada, però el mateix sistema ens redirigirà a les aplicacions, si en volem fer ús.

Des de casa podem fer les mateixes consultes i els mateixos tràmits de recursos humans que des de la feina, amb els mateixos permisos de gestió. L’única diferència és que no tenim accés al directori de carpetes ni al programari de la xarxa municipal.

La Guàrdia Urbana i els bombers van ser els primers col·lectius que van poder utilitzar aquest servei. Se’ls va donar accés el passat mes de març, quan va finalitzar el desplegament del correu electrònic corporatiu a la totalitat de les plantilles de tots dos cossos.

És important que, abans d’accedir a intranet 2.0 des de casa, ens assegurem que el dispositiu està activat i l’antivirus actualitzat. També hem de recordar que l’identificador d’usuari i la contrasenya és personal i intransferible, i, per tant, mai l’hem de revelar a ningú.

AME Asistencia Médica Instituts Odontològics
 Servei d'Ofertes de l'Ajuntament Compte Nòmina db Sense comissions. Deutsche Bank
10% de Descompte durant tot l'any + promocions especials