treballadors de l'Ajuntamnet fent gestions

pantalla de consulta del rebut de nòmines
Pantalla de consulta del rebut de nòmines de la intranet

El rebut de nòmina serà només digital a partir del gener

El personal de l’Ajuntament i de 5 instituts municipals deixarem de rebre el rebut de la nòmina en paper el proper mes de gener. Aquesta mesura d’estalvi s’estendrà a la resta d’organismes autònoms en el futur.

Les persones afectades per la mesura són el personal de l’Ajuntament que té accés a la Intranet i dels instituts municipals de Cultura, de Serveis Socials (IMSS), d’Hisenda (IMH), d’Esports (IBE) i el de Informàtica (IMI).

Fins ara ja podíem consultar la nòmina a la intranet, entrant a l’espai personal/la meva carpeta/rebut de nòmina. A partir de gener, aquesta serà l’única opció per al personal que deixarà de rebre el full a casa. Els treballadors i treballadores que no tenen accés a la intranet corporativa el continuaran rebent. Tant aquest personal com tota la resta de la plantilla que vulgui fer la consulta des d’un ordinador extern a la xarxa municipal, hi podran accedir igualment via Internet, a través de l’enllaç http://rh.bcn.cat.

Aquesta informació no s’esborrarà, per tant, podrà ser consultada per la plantilla en qualsevol moment.

Les persones que no tenen ordinadors a la feina també podran optar per no rebre la nòmina en paper, si així ho demanen mitjançant l’accés d’Internet. Només han d’anar a la pàgina del rebut de nòmines i marcar una creu, “x”, a la casella on diu “no vull rebre el rebut de nòmina en paper”.

Juntament amb la nòmina del mes de novembre tots els treballadors i treballadores rebrem una guia ràpida que explicarà detalladament com accedir al rebut de nòmina digital, tant des del nostre ordinador a la feina com des de qualsevol altre ordinador extern a la xarxa municipal.

Somriu! Perquè a Instituts Odontològics t'oferim unes condicions molt especials! Les millors clíniques, les millors ofertes: Oferta solució làser 599€/ull
10% de Descompte durant tot l'any + promocions especials